Sport 11 Martie 2009 14:43
Tehnicianul formatiei Politehnica Iasi, Cristiano Bergodi, a declarat ca in perspectiva meciului cu Steaua nu se va putea baza pe serviciile a sase fotbalisti, care sunt accidentati sau ispasesc etape de suspendare din cauza cumulului de cartonase galbene, transmite corespondentul NewsIn.

"Nu-i vom avea in teren pe fundasii centrali Onut, Kalai si Cristian Munteanu, portarul Branet este accidentat, la fel Sfarlea si Miclea. Sunt sase absente, dar am incredere in ceilalti jucatori care vor intra in teren ca vor da totul pentru a obtine un rezultat bun", a spus Cristiano Bergodi

Referitor la absenta exeperimentatului mijlocas Romulus Miclea, medicul formatiei Politehnica Iasi, Marius Pralea, a precizat: "Are o leziune fibrilara si nu va putea reveni pe teren mai devreme de doua saptamani. Prognosticul meu in acest moment este ca va sta cel putin doua saptamani, prin urmare va rata partidele cu Steaua si Gloria Bistrita".

Politehnica Iasi va intalni in deplasare formatia Steaua, sambata, de la ora 20:30, in cadrul unui meci programat in etapa a 20-a. In partida din tur, Steaua s-a impus in fata gruparii Politehnica Iasi, scor 2-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.