Sport 11 Martie 2009 13:34
Portarul campioanei CFR Cluj, Eduard Stancioiu, a incheiat litigiul cu Sportul Studentesc dupa aproximativ doua luni si este apt de joc pentru partida cu Rapid din etapa a 20-a, a declarat, pentru agentia NewsIn, directorul executiv Razvan Zamfir.

Goalkeeperul in varsta de 28 de ani nu a putut fi folosit in primele doua etape ale returului tocmai din acest motiv, deoarece trebuia sa achite fostei sale echipe, Sportul Studentesc, o suma de bani, aproximativ 200.000 de euro, inca din anul 2006.

Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor (CNSL) a luat pe 21 ianuarie hotararea de a-l sanctiona pe Eduard Stancioiu cu interzicerea dreptului de joc pana la achitarea integrala a obligatiilor de plata catre SC FC Sportul Studentesc, conform art.24 A, pct. 4, lit.b, din RSTJF.

Eduard Stancioiu s-a transferat la CFR Cluj dupa inceputul editiei de campionat 2006/2007, insa pentru ca mutarea sa se realizeze, trebuia sa fie liber de contract deoarece perioada de transferuri se incheiase. In urma unei intelegeri cu patronul Vasile Siman, portarul a semnat un act prin care se obliga sa achite o suma de bani pentru a putea rezilia contractul de comun acord, insa nici pana acum nu a platit, astfel ca FRF i-a interzis sa mai joace pana la rezolvarea litigiului.

Derby-ul CFR Cluj-Rapid, din cadrul etapei a 20-a a Ligii I, este programat sa se dispute vineri de la ora 20:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.