Sport 10 Martie 2009 12:52
Atacantul lui Dinamo, Ionel Danciulescu, a declarat, luni, ca toata echipa este dezamagita dupa rezultatul de egalitate inregistrat la Medias, dar promite ca formatia din Stefan cel Mare va obtine toate cele trei puncte puse in joc cu CS Otopeni din etapa a 20-a.

"A fost o oarecare suparare dupa partida de la Medias pentru ca a fost un semiesec. Suntem increzatori in fortele noastre si stim ce avem de facut de acum incolo. Vrem doar sa fim lasati sa jucam fotbal, atat cat stim noi. Dupa meciul de la Medias, eram suparati cu totii, dar nu au fost reprosuri, ne-am imbarbatat cu totii. Am avut prospetime in acel meci, am dominat a doua repriza, a fost poate vorba si de teren. Consider ca egalul cu Medias a fost un accident si trebuie sa ne revansam cu Otopeniul, pentru suporteri, e un meci care trebuie neaparat castigat", a spus Danciulescu, potrivit NewsIn.

Golgheterul dinamovist spune ca nu a existat niciun fel de contra in vestiar dupa meci, iar conducerea clubului este alaturi de echipa. "Mai avem mult pana departe, sefii nu ne-au certat asa cum s-a spus. Luni a venit Cristi Borcea la noi, ne-a spus ca toti actionarii sunt alaturi de echipa, ne-a incurajat si vrea ca impreuna sa castigam urmatoarele meciuri. Suntem in continuare uniti pentru ca vad ca au aparut fel si fel de zvonuri, nu s-a certat nimeni cu nimeni, suntem prieteni, o adevarata familie", a mai afirmat fotbalistul.

Danciulescu a vorbit si despre prestatia lui Lajos la meciul cu Gaz Metan Medias, cand acesta nu le-a acordat gazdelor un penalty dupa un hent al lui Moti. "Au fost mai multe faze, poate nu a vazut ce s-a intamplat atunci cu Moti. Si noi cand am jucat cu Pandurii, Lajos ne-a anulat un gol si nu am mai vorbit atat. Discutam prea mult despre arbitri, trebuie sa ne intereseze numai de noi, nu sa atacam alte echipe", a opinat acesta, adaugand ca accepta "o rotatie in atac" deoarece "primordial in acest sezon este castigarea titilului de campion".

Marius Niculae spune ca semiesecul cu Gaz Metan Medias nu a destabilizat echipa, ci chiar a reusit sa o readuca la realitate. "A fost un semiesec in lupta pentru atingerea obiectivului. Trebuie sa uitam cat mai repede de acest meci, sa ne uitam in fata. Nu s-a intamplat absolut nimic dupa meci. Sefii ne-au transmis sa ne trezim, sa revenim cu picioarele pe pamant pentru ca prea ne luaseram avant, si asta s-a vazut cel mai bine la Medias", a precizat acesta.

Atacantul revenit in vara de la Inverness spune ca lupta pentru titlu ramane deschisa si ii acorda sanse chiar si Stelei, desi Dinamo se afla la 9 puncte distanta. "Orice e posibil pentru castigarea campionatului, uitati-va la Rapid care nu avea nicio sansa, iar acum a revenit si e aproape de noi. Favorite la titlu au ramas aceleasi", a spus Niculae, care a adaugat ca Dinamo poate devansa Timisoara chiar daca banatenii isi primesc cele 6 puncte inapoi deoarece va urma meciul direct din Stefan cel Mare.

In incheiere, Marius Niculae a afirmat ca se asteapta ca Dinamo sa fie tinta atacurilor rivalilor deoarece se afla pe primul loc. "Ma astept sa fim atacati din ce in ce mai rau de acum incolo. Normal ca ne ataca, suntem pe primul loc, pe cine vreti sa atace, pe Buzau?".

Dinamo a remizat, sambata, scor 1-1, in deplare, cu Gaz Metan Medias, insa arbitrul intalnirii Tiberiu Lajos nu a acordat un penalty gazdelor dupa un hent al lui Moti si a ezitat sa le acorde mai multe cartonase galbene ros-albilor.

Duminica de la ora 18:00, formatia din Stefan cel Mare va intalni pe teren propriu pe CS Otopeni intr-un joc din cadrul etapei a 20-a. In tur, elevii lui Mircea Rednic s-a impus cu 3-2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.