Sport 10 Martie 2009 00:41
Intreaga gala in care Lucian Bute isi va pune la bataie centura cu diamante sta sub semnul superstitiilor. Vineri 13 este o zi speciala pentru pugilistul roman, din toate punctele de vedere.

Ca orice sportiv, Lucian Bute are superstitiile sale. Una dintre ele este legata de televizarea meciului. Romanul este convins ca va castiga fara probleme, chiar prin KO, pentru ca meciul este transmis in direct si in Romania.

Sambata dimineata, de la ora 6 (vineri seara in Canada), campionul mondial al categoriei supermijlocii va putea fi urmarit in direct pe Pro TV, partida fiind transmisa si in Statele Unite.

De altfel, meciul cu Librado Andrade, cand a fost pus in mare dificultate in ultima repriza, nu a fost transmis de nici un post tv din tara, fapt ce i-a intarit convingerea pugilistului roman.

Bute are insa si alte superstitii, legate de felul in care isi petrece timpul liber, inclusiv de apropierea de reprezentantele sexului opus, timp de 30 de zile inaintea unui meci avand interzis la sex.

Echipamentul cu care intra in sala trebuie foarte atent ales, anumite piese norocoase fiind pastrate si pentru urmatoarea confruntare.

De asemenea, intra in ring numai cu piciorul drept. Bute a declarat ca are si alte superstitii, dar acestea nu ar mai “functiona” daca ar fi facute publice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.