Sport 10 Martie 2009 00:37
Infrangerea din meciul cu Brasov a fost picatura care a umplut paharul pentru Gigi Becali, care a anuntat ca se va implica de acum incolo la echipa.

Finantatorul din Ghencea a nuantat ca se va ocupa doar de moralul jucatorilor, desi a recunoscut ca aceasta este tot misiunea antrenorului. Lacatus deja s-a enervat cand a auzit acestea, deoarece simte ca se pregateste terenul pentru venirea lui Cosmin Olaroiu. In prezent liber de contract dupa despartirea de Al-Hilal, Oli nu accepta sa vina la Steaua decat din vara.

In caz de nevoie, interimatul ar putea fi asigurat de Massimo Pedrazzini. Fanii din Ghencea au facut primul "11”: Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, P. Marin - Szekely (Nicolita), Ov. Petre, A. Ionescu, Ochirosii (Toja) - V. Badea, Kapetanos.

“Lacatus va avea mana libera la echipa, atat timp cat treaba va merge bine”, a anuntat Gigi Becali la reinstalarea “Fiarei”. Dupa doua etape din retur si un singur punct castigat, Steaua a ajuns bataia de joc a rivalilor. “Le urez succes in Cupa UEFA Intertoto”, i-a transmis Cristi Borcea lui Becali, ceea ce l-a innebunit pe finantatorul Stelei. "Gata! Declaratiile dinamovistilor m-au ambitionat. De acum incolo ma voi ocupa de moralul si de psihicul jucatorilor. Nu m-am mai bagat deloc la echipa, dar nu o sa ramana asa.

Am crezut ca pot sa asist, dar nu pot sa stau. Vreau sa vad ce o sa spuna lumea cand o sa iau campionatul cu aceasta echipa”, a anuntat la “Fanatik” Gigi Becali, care a recunoscut ca aceasta este datoria antrenorului. Finantatorul ros-albastrilor vrea sa aplice modelul care a avut succes in trecut: “In 2007, a fost o situatie mult mai dificila decat acum. Mai erau 8 etape si noi trebuia sa recuperam 8 puncte. Am intrat in vestiarul echipei si le-am spus ca noi trebuie s-o scoatem la capat”. Marius Lacatus a reactionat cu vehementa.

"Nu mi se pare normal ca Gigi a zis ca se va implica. Lasa loc de interpretari. Lumea va comenta in fel si chip. Eu sunt singurul responsabil si daca se va implica, nu el va face schimbarile sau va face echipa“, a spus tehnicianul.

“Fiara” simte in ceafa rasuflarea lui Cosmin Olaroiu, mai ales dupa ce Becali a afirmat ca daca ar veni Olaroiu in locul lui Lacatus ar fi ca si cum ar veni Ronaldinho in locul lui Kapetanos. Totusi, desi nu mai este sub contract cu Al-Hilal, Oli nu ar fi dispus sa preia Steaua in acest moment.

El ar putea veni din vara, cand Lacatus va fi demis in cazul neindeplinirii obiectivului (calificarea in Liga Campionilor).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.