Sport 10 Martie 2009 23:23
Fostul libero din Ghencea crede ca sefii Stelei sunt principalii vinovati pentru actuala criza de rezultate si de imagine a echipei.

Miodrag Belodedici pune degetul pe rana Stelei si explica de ce echipa
din Ghencea traverseaza un declin profund, spunand ca de la oficialii cei mai importanti ai unei echipe incepe degringolada. Belo deplange faptul ca fanii ros-albastri s-au indepartat de echipa si nu accepta criticile publice ale patronului Gigi Becali la adresa jucatorilor.

Solutia dublului castigator al CCE este simpla si de bun simt: aducerea unor fotbalisti de valoare si respectarea "fisei postului" de catre sefi.

Salut, Belo. Cum comentezi evolutia Stelei din acest inceput de retur?

Imi pare rau, dar fosta mea echipa joaca extrem de slab. Am vazut si meciul de la Brasov, nu a avut nici o mare ocazie. Este intr-o situatie delicata si nu stiu cum o sa scoata Lacatus echipa din acest moment greu. Nu joaca mai nimic, nu mai aduce aminte de jocul ofensiv pe care-l practicam noi, indiferent daca evoluam in deplasare sau acasa. Noi atacam, vroiam sa dam cat mai multe goluri, ori acum parca Steaua nu vrea decat sa nu primeasca gol.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.