Sport 10 Martie 2009 23:19
In timp ce internationalii nostri joaca prost in modesta Liga I, sarbii au jucatori in loturile lui Chelsea si Manchester United, titulari si marcatori in Primera Division si Bundesliga.

Cat de jos este nivelul campionatului nostru s-a vazut in acest inceput de retur, in care potentialele campioane s-au chinuit sau au fost neputincioase in fata unor formatii al caror unic obiectiv este salvarea de la retrogradare.

Unde suntem situati in plan continental vom vedea in 18 zile, cand, pe 28 martie, tricolorii vor infrunta Serbia, la Constanta in preliminariile CM 2010. O analiza comparativa, la nivel individual, a evolutiilor componentilor celor doua selectionate in ultimele meciuri la echipele de club nu ne da un tonus prea optimist in perspectiva acestui meci.

Compartimentul in care le suntem superiori sarbilor este cel al portii, unde Lobont a incasat un gol, iar Pantilimon a pastrat intacta poarta Timisoarei, in timp ce titularul adversarilor, Vladimir Stojkovici, nu-si gaseste postul de titular la Getafe.

Din postura de fundas dreapta, intrat in joc in minutul 57, Cosmin Contra a marcat unicul gol al lui Getafe in infrangerea de pe teren propriu cu Malaga (1-2), iar Ogararu nu a jucat impotriva lui FC Brasov, pe cand omologul lor sarb, Antonio Rukavina, a fost titular in victoria pe care echipa sa, München 1860, a obtinut-o cu 3-2 la Ingolstadt, in 2.Bundesliga.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.