Sport 10 Martie 2009 23:08
Fostul oficial al formatiei Juventus Torino, Luciano Moggi, a afirmat ca este surprins de infrangerea Fiorentinei in fata lui Palermo si considera ca gruparea viola este dependenta de unii jucatori, printre care si Adrian Mutu, informeaza Firenzeviola.it.

"Cred ca Fiorentina este prea dependenta de golurile lui Mutu si Gilardino, dar daca ai ambitii europene, trebuie sa te bazezi pe mai multi fotbalisti. Probabil ca nu a fost o decizie prea buna vanzarea lui Pazzini. Jovetic si Bonazzoli au devenit putini mai buni decat rezervele", a afirmat Luciano Moggi, potrivit NewsIn.

Fostul director al lui Juventus a adaugat ca formatia condusa de Prandelli are sanse foarte mari sa se califice in Liga Campionilor:

"M-a surprins infrangerea de ieri cu Palermo. Chiar si asa, Fiorentina se descurca in continuare bine in campionat si reusesc sa se mentina pe locul 4, peste Genoa si Roma".

Fiorentina va intalni etapa viitoare pe Internazionale Milano, liderul clasamentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.