Sport 10 Martie 2009 16:10
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, luni, ca presedintele lui Dinamo, Cristi Borcea, are dreptate atunci cand spune despre stelisti ca nu joaca nimic, insa ar trebui sa isi vada de echipa lui si sa nu mai atace clubul din Ghencea

"Pe Borcea si pe cei de la Dinamo si eu i-am atacat destul, iar acum au dreptate sa zica tot ce zic despre noi. Tot ce am avut insa de spus am spus despre unele persoane, nu m-am legat niciodata de club sau de jucatori. Borcea ar trebui sa isi vada de treaba lui. Am vorbit cu el si i-am zis ca nu are cum sa fie un om de calitate daca el isi inseala partenerii, ca noi suntem parteneri acolo la LPF. Asta e marea lui 'calitate', sa faca smecherii si jocuri de culise", a declarat Gigi Becali citat de newsIn, in replica la afirmatii lui Cristi Borcea, care a spus despre Steaua ca nu mai sperie pe nimeni si ar trebui sa se gandeasca din ce in ce mai serios la Cupa UEFA Intertoto, competitie care s-a desfiintat.

Patronul stelistilor a mai spus ca in cazul lui Tiberiu Lajos, arbitrul de la partida dintre Gaz Metan Medias si Dinamo, nu a spus ca centralul ar fi luat bani, ci a vorbit doar la modul general si a afirmat ca "ceea ce a facut in acel meci se face doar pentru 50.000 de... bomboane". Finanatatorul a vorbit si despre arbitrul Sorin Corpodean, despre care se spune ca este "omul de casa" al lui Dinamo: "Ati vazut si Corpodean ce bine a arbitrat in meciul dintre Timisoara si Pandurii? Arbitrilor nu ar trebui sa le fie frica de nimeni, ar trebui sa le fie rusine pentru ca ii vede o tara intreaga. El e un arbitru bun, de talie FIFA, dar trebuie sa renunte la metehnele alea vechi. Si, dupa cum a arbitrat, cred ca a facut-o deja, pentru ca isi da seama ca nu mai merge. Eu as vrea sa ma arbitreze Corpodean la toate meciurile, dar sa lase smecheriile".

Becali a comentat si declaratiile referitoare la presedintele ros-albastrilor, Valeriu Argaseala, despre care Borcea a spus ca este un "presedinte slab". "Pai Argaseala e un presedinte foarte slab. E foarte slab si de aceea in ultimii trei ani a fost de trei ori in Liga Campionilor. Foarte slab asa a ajuns si in semifinalele Cupei UEFA, a stat langa cei mai mari presedinti de cluburi din Europa. Borcea se uita doar la televizor si ne vede pe noi cum stam in tribune la Liga Campionilor. Pai si Argaseala asa slab cum e, daca ii dai un test pe regulament si il pui si pe Borcea, el ia -1, iar Argaseala ia nota 10. Borcea sa mai taca. Ati vazut ce a zis Dinu Vama despre Borcea, ca isi rupe stiloul la dictare?", a conchis Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.