Sport 10 Martie 2009 15:43
Presedintele CA al FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca dupa intalnirea cu Dumitru Dragomir are mai multa incredere in solutionarea cazului cu privire la penalizarea clubului banatean, insa nu are deocamdata garantia ca punctele vor reveni echipei timisorene

"Am eliminat animozitatile si am diluat ostilitatile, iar de acum stim ce pasi avem de facut. Sunt mult mai increzator in activitatea domnului Dumitru Dragomir, dar nu sunt sigur ca vom primi inapoi cele sase puncte. Prefer sa imi temperez optimismul, dar am garantia ca de acum vom face ceea ce trebuie si unde trebuie", a spus Iancu, citat de newsIn.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, i-a trimis saptamana trecuta presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, o scrisoare prin care il deleaga pe acesta in mod oficial sa se ocupe de cazul referitor la culorile, denumirea si istoricul lui Poli Timisoara, precum si la depunctarea echipei de pe Bega.

Clubul FC Timisoara a fost sanctionat de FIFA cu 6 puncte in urma litigiului cu Claudio Zambon pentru palmares si culorile oficiale. In acest moment, FC Timisoara are 35 de puncte dupa 19 etape, insa daca ar primi cele 6 puncte inapoi, atunci ar urca pe prima pozitie, cu doua puncte peste Dinamo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.