Sport 10 Martie 2009 14:47
Portarul echipei Tubize, Nicolas Ardouin, a declarat ca arbitrul din meciul cu Gent l-a implorat dupa ce dictase un penalty sa il apere, recunoscand ca nu a luat cea mai corecta decizie, informeaza newsIn

"Dupa ce a dictat penalty, arbitru mi-a spus 'Salveaza-ma, apara!'. M-a implorat sa parez acel penalty. Asta este prima data in cariera cand mi se intampla asa ceva", a explica Ardouin.

Arbitrul Peter Vervecken a vorbit si el despre cele intamplate pe teren: "Doar l-am incurajat sa apere, nimic mai mult. Dupa ce am revazut imaginile, recunosc ca nu a fost penalty, dar atunci am crezut ca asa a fost".

Gent s-a impus sambata, pe teren propriu, in fata formatiei Tubize, scor 2-0, intr-un meci din etapa a 25-a. Penalty-ul a fost cel care a stabilit scorul final, fiind dictat in minutul 35. Trei minute mai tarziu de la lovitura de pedeapsa, Peter Vervecken a dat un cartonas rosu unui jucator de la Gent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.