Sport 10 Martie 2009 13:41
Fostul atacant al lui Real Madrid si AC Milan, Ronaldo, a inscris, duminica, golul egalizator pentru Corinthians in deplasarea cu Palmeiras, scor 1-1, in etapa a 12-a din campionatul Braziliei, declansand o adevarata isterie in randul fanilor formatiei sale, informeaza newsIn

Golgheterul Cupei Mondiale din 2002 a fost introdus pe teren in repriza secunda si a marcat in minutele de prelungiri golul egalizator pentru oaspeti.

Aflat la prima sa reusita in tricoul lui Corinthians, atacantul in varsta de 32 de ani a fugit spre sectorul tribunei unde se aflau fanii echipei sale, s-a urcat pe gardul de protectie si a celebrat golul alaturi de acestia. Sub greutatea suporterilor si a jucatorilor, care s-au grabit sa-l felicite pe Ronaldo, gardul a cedat, insa nu s-a inregistrat niciun accident grav. Ulterior, fostul "Balon de Aur" a fost avertizat de arbitru cu un cartonas galben.

Ronaldo a bifat miercurea trecuta primul sau meci oficial dupa mai bine de un an de pauza cauzata de accidentarea pe a suferit-o la ligamentele genunchiului stang, pe vremea cand evolua la AC Milan. Din decembrie 2008, fostul international brazilian este legitimat la Corinthians.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.