Sport 9 Martie 2009 23:26
Dinamo Bucuresti a castigat derby-ul cu Steaua din cadrul etapei a 18-a a Ligii nationale de handbal masculin, cu scorul de 38-26 (17-16), intr-o partida disputata in Sala Lucian Grigorescu din Capitala.

Principalii marcatori ai echipei Dinamo au fost Manea si Voica, ambii cu cate opt goluri, respectiv Stavrositu si Vujadinovici, cu cate cinci goluri.

Ca urmare a victoriei obtinute, Dinamo a urcat pe locul trei in clasamentul Ligii, cu 26 de puncte, fiind devansata de HCM Constanta, care a acumulat 30 de puncte, si UCM Resita, cu 27 de puncte.

La finalul meciului, jucatorii echipei Dinamo, insotiti de staff-ul tehnic si chestorul Marcel Popescu, s-au indreptat spre portretul fostului lor coleg Marian Cozma, ucis in urma cu o luna intr-o discoteca din Veszprem, si, in acelasi timp, i-au scandat numele.

Organizatorii au afisat un banner negru, pe care scria – cu litere negre – "Stop violentei", iar langa tabela de marcaj a fost postat un portret urias al lui Marian Cozma.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.