Sport 9 Martie 2009 23:19
Directia Nationala Anticoruptie are din nou un caz pe teme fotbalistice, dupa cel al “Valizei”.

Tiberiu Lajos a fost retinut de la delegari pana la finalul sezonului, dupa ce a avantajat-o clar pe Dinamo in partida de la Medias, incheiata la egalitate, 1-1. Arbitrul nu a acordat un penalty pentru gazde si nu a eliminat trei dinamovisti. Gigi Becali a declarat ca dinamovistii l-au mituit pe arbitru cu cel putin 50.000 de “cocosei” (a se citi euro).

Finantatorul Stelei a mai dezvaluit ca a fost sunat de actionarul Vasile Turcu, cel care l-a rugat sa nu faca scandal si i-a confirmat, partial, ca Lajos ar fi fost „tocmit” de dinamovisti.

A doua etapa a returului a fost marcata de un scandal urias, care ar trebui sa intre in vizorul Directiei Nationale Anticoruptie. Arbitrul Tiberiu Lajos a fost al 12-lea jucator al lui Dinamo in deplasarea de la Medias, ajutand “cainii” sa scoata un rezultat de egalitate.

Fluierasul, care isi anuntase retragerea din vara, nu a acordat un penalty clar pentru gazde si nu i-a eliminat pe Moti, Izvoranu si Malik. Dupa aceasta prestatie jalnica, Lajos a fost retinut de la delegari pana la finalul sezonului, avand parte, astfel, de o pensionare fortata. Dupa meci, mediesenii si rivalii lui Dinamo au contestat vehement arbitrajul.

Gigi Becali a intervenit telefonic la Telesport si a dezvaluit ca Vasile Turcu i-a recunoscut indirect ca Lajos a tras cu Dinamo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.