Sport 9 Martie 2009 23:08
Tehnicianul gruparii FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat duminica, la capatul meciului castigat contra Stelei, scor 1-0, ca se confirma faptul ca echipa incepe sa devina o forta in fotbalul romanesc si ca are potentialul necesar accesului in Cupa UEFA, transmite corespondentul NewsIn.

"Am vorbit cu baietii si le-am spus ca dupa rezultatul de la Urziceni era obligatorie o victorie astazi. Si am reusit. Rezultatele de la Brasov arata ca suntem invincibili aici si ca avem o forta deosebita.

Imi doresc foarte mult sa ajungem in Cupa UEFA. A fost un joc echilibrat, dar am avut o organizare mai buna, am reusit sa cream presiune, sa nu-i lasam sa joace si sa-si puna in valoare calitatile. Numai asa putem creste, cu aceasta mentalitate, cu acest spirit", a spus Razvan Lucescu.

Tehnicianul a precizat care au fost plusurile formatiei sale, dar si minusurile din jocul Stelei:

"A contat mai mult ambitia, noi am avut-o, iar un element decisiv pentru acest meci au fost fazele fixe. Cu un mare efort am reusit sa respingem forta lor ofensiva deosebita. Ne-am retras foarte bine in aparare, dar nu am reusit sa fructificam cotraatacurile din cauza unei dorinte prea mari pe care am avut-o in atac. Am exercitat un presing care i-a destabilizat pe stelisti".

Razvan Lucescu s-a referit si la incidentul de la finalul meciului, atunci cand a fost implicat intr-un schimb de replici dure cu Sorin Ghionea, capitanul Stelei: "A fost o minge aruncata de Ghionea spre Roman, iar eu am interpretat gestul lui ca fiind unul nesportiv, l-am injurat, el mi-a raspuns la fel si de aici acel meleu. Am vorbit cu el dupa meci si apoi si la vestiare".

Altfel, dupa jocul cu Steaua, tehnicianul gruparii de sub Tampa a plecat la clinica unde este internat secundul sau, Petre Cristian, care zilele trecute a suferit un infarct in timpul unui antrenament.

FC Brasov a invins duminica, pe teren propriu, Steaua, scor 1-0, intr-o partida din etapa a 19-a a Ligii I, iar in urma acestui insucces ros-albastrii raman cu o singura victorie in ultimele 11 jocuri disputate in campionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.