Sport 9 Martie 2009 22:53
Echipa din Ghencea a fost invinsa cu 1-0 de FC Brasov, dar finantatorul tot se gandeste la titlu.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminica, la Sport.ro, ca nu este suparat pe antrenorul Marius Lacatus pentru infrangerea de la Brasov, scor 0-1, si i-a criticat dur pe mijlocasii Tiago Gomes si Janos Szekely.

"Doi-trei jucatori n-au nimic in comun cu Steaua. In repriza a doua, dupa ce a intrat Dayro, a fost altceva. Nici nu stiu de ce l-am luat pe Szekely, a dat toate mingile la adversar. Se plangea ca nu i se ofera sanse. Poftim, i s-au oferit, si el a dat toate mingile numai la adversari. Pe Tiago si gratis daca mi l-ar da nu l-as lua.

Mai dau eu 100.000 sa-l ia. Am vazut de ce e suparat Marius Lacatus, face la antrenamente ceva si ei nu aplica in teren. Ce am eu cu Marius Lacatus, a jucat el? A incercat toate posibilitatile, a facut schimbarile cum trebuia. Szekely a fost mort, eu il schimbam dupa zece minute", a spus oficialul stelist.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.