Sport 9 Martie 2009 16:44
Oficialii lui echipei americane LA Galaxy au anuntat ca mijlocasul englez David Beckham va evolua la AC Milan pana la finalul actualei stagiuni din Serie A, iar apoi se va intoarce la gruparea din Major League Soccer (MLS) , informeaza editia de duminica cotidianului Gazzetta dello Sport.
"In urma unei discutii purtate cu David si agentii sai, am decis sa-i permitem sa termine sezonul la AC Milan. Din iulie, acesta se va intoarce din nou la noi", a spus directorul general al lui LA Galaxy, Tim Leiweke, care a mai precizat ca formatia sa va sustine un amical cu gruparea italiana in luna iulie.

La randul sau, Beckham s-a declarat fericit ca s-a ajuns la un acord in privinta imprumutului sau. "Le sunt recunoscator cluburilor pentru ca mi-au indeplinit acest vis. Mi-am propus sa ajut pe AC Milan sa se califice in Liga Campionilor, iar pe LA Galaxy sa joace in play-off", a afirmat fostul capitan al Angliei.

Potrivit publicatiilor sportive, reprezentantii echipei italiene intetntioneaza sa-l transfere definitiv pe Beckham in luna noiembrie, atunci cand se termina sezonul in MLS, potrivit NewsIn.

Fostul jucator al lui Manchester si Real a fost imprumutat la inceputul acestui an de la La Galaxy la AC Milan si trebuia sa revina la formatia americana la data de 9 martie. In urma prestatiilor remarcabile pe care Beckham le-a avut in tricoul echipei antrenate de Carlo Ancelotti, conducerea milanezilor si-a manifestat in repetate randuri intentia de a-l achizitiona definitiv pe fotbalistul enghlez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.