Sport 7 Martie 2009 16:55
Antrenorul lui FC Timisoara, Gabi Balint, a declarat, vineri, ca de cand a preluat banca echipei din Targu Jiu, Sorin Cartu nu mai foloseste vestita "autobaza" si echipa gorjeana face foarte bine ambele faze ale jocului, transmite NewsIn

"Intalnim o echipa foarte bine organizata, un antrenor pe care eu il apreciez foarte mult, care tactic isi pregateste foarte bine echipa. Se grupeaza foarte bine in faza defensiva, inchide bine zona centrala si e foarte greu de patruns, iar pentru asta o sa schimbam putin tactica. Nu isi merita locul in clasament. Cartu nu mai foloseste autobaza de mult, asta a fost odata, se apara si ataca in aceeasi masura. Din punctul de vedere al lui Cartu, Timisoara nu e de calibrul lui Dinamo, insa eu nu compar, la mine important e sa fie rezultatul bun. Clasamentul face comparatia", a spus Balint.

Referitor la lupta pentru titlu din acest sezon, tehnicianul banatenilor a comentat: "Asteptam si noi sa se faca dreptate, speram sa se intoarca acele puncte inapoi, ne punem sperante, am tot declarat ca nu ma intereseaza, dar acum cand vad ca s-a facut o nedreptate din partea Federatiei, care a trimis la TAS un fax ca e ok si dupa aia s-a sucit, incep si eu sa ma gandesc ca din pacate cineva acolo nu ne iubeste. Ar fi frumos sa fim la bataie cu Dinamo cu patru etape inainte de final".

Partida Pandurii Targu-Jiu-FC Timisoara se va disputa duminica, 8 martie, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.