Sport 7 Martie 2009 16:11
Tenismenul roman Victor Crivoi a declarat, vineri, dupa infrangerea in fata lui Marat Safin, ca a avut in fata un adversar putenic, cu un serviciu bun si care nu a facut multe greseli, transmite corespondentul NewsIn

"Suprafata a fost putin cam rapida pentru mine, iar Safin este un jucator puternic si i-a intrat foarte bine primul serviciu. A fost concentrat si a facut putine greseli. Eu am avut dureri la mana si nu am mai reusit un serviciu atat de bun, sper ca Hanescu sa faca 1-1", a afirmat Crivoi.

Rusul Marat Safin a spus ca este nemultumit de felul in care s-a prezentat in teren: "Am jucat destul de prost, mingiile nu imi convin, au fost prea rapide, acest lucru fiind accentuat si de rapiditatea suprafetei. Nu este pe placul meu. Crivoi a jucat un tenis bun".

Tenismenul rus Marat Safin l-a invins, vineri, pe romanul Victor Crivoi, scor 7-6(5), 6-4, 6-4, in cadrul primului meci din intalnirea de Cupa Davis dintre Romania si Rusia, care are loc in Sala Transilvania din Sibiu.
Programul meciurilor din intalnirea de Cupa Davis dintre Romania si Rusia:
Vineri: Victor Hanescu-Mihail Iujnai;

Sambata: Marius Copil/Horia Tecau-Teimuraz Gabasvili/Dmitri Tursunov - ora 13:00;
Duminica: Victor Hanescu-Marat Safin - ora 12:00; Victor Crivoi-Mihail Iujnai.
Meciul de Cupa Davis dintre Romania si Rusia va avea loc in perioada 6-8 martie, in sala Transilvania din Sibiu. Romania si Rusia s-au intalnit de patru ori pana acum (1969, 1972, 1973, 1997), iar scorul general al intalnirilor este de 3-1 in favoarea romanilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.