Sport 7 Martie 2009 15:06
Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat vineri ca o victorie in meciul cu FC Brasov ar mentine echipa sa in lupta pentru titlu si a fost de parere ca absenta sa de pe banca tehnica nu va fi o problema pentru jucatorii sai

"O victorie in meciul de la Brasov ne mentine in lupta pentru titlu. Colegii mei de pe banca vor stii sa gestioneze situatia. Nu cred ca poate fi un impediment faptul ca voi sta in tribuna. Nu va fi nicio problema daca stau langa domnul Becali. Eu stiu cel mai bine cine face echipa la Steaua", a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Marius Lacatus, care a fost suspendat o etapa dupa ce l-a injurat pe arbitrul Hategan la finalul meciului cu FC Vaslui, contestand vehement arbitrajul acestuia, informeaza Newsin.

"Intalnim o echipa buna, cu jucatori tineri si dornici de afirmare, dar si cu unii care au experienta bogata. Primul nostru gand este victoria, indiferent de ora de disputare a meciului si de conditiile meteo. Steaua este obisnuita sa joace mai mult in nocturna, dar trebuie sa ne conformam si sa obtinem victoria. Trebuie sa ne adaptam la conditiile meteo si la starea terenului", a mai spus Lacatus, care a refuzat sa comenteze daca a fost sau nu vorba de o conspiratie a brasovenilor, spunand ca nu il intereseaza si vrea sa isi vada de echipa lui.

Tehnicianul echipei din Ghencea a marturisit ca nu isi face griji pentru faptul ca Steaua nu a mai obtinut din toamna o victorie in deplasare, explicand ca o data cu cresterea calitatii jocului vor veni si punctele. "Pentru noi, toate meciurile sunt foarte importante de acum incolo. Din pacate, nu am debutat cum ne doream si acum trebuie sa scoatem maximum din fiecare joc ramas. Daca jucam la fel ca in meciul cu Vaslui si vom da dovada de aceeasi daruire, sunt sigur ca vor veni si punctele", a spus Lacatus.

Fosta glorie din Ghencea a explicat ca meciul de la Brasov nu va fi un eveniment aparte pentru el, in ciuda faptului ca va juca in orasul sau natal. "Este locul unde m-am nascut, am crescut, am facut primii pasi in fotbal. Sunt amintiri pe care nu poti sa le stergi cu buretele, insa eu incerc sa obtin maximum cu echipa pe care o antrenez. Am timp dupa meci sa imi exprim nostalgia", a spus antrenorul ros-albastrilor.

Lacatus a reiterat faptul ca nu a fost interesat de oferta de la Al-Hilal, explicand: "Am contract cu Steaua, nu vreau sa joc la doua capete".

Revenind la meciul de duminica, antrenorul stelist a explicat ca nu poate face prea multe schimbari, asta si din cauza celor doua suspendari din echipa. "Prea multe de schimbat nu am, din pacate imi lipsesc si doi jucatori. Sigur ca in meciul cu Vaslui randamentul unor jucatori putea fi mai bun, dar asta nu inseamna ca le vom lua capul", a comentat simbolul echipei din Ghencea.

Antrenorul stelist a mai precizat ca nu exista decat o rivalitate sportiva intre el si familia Lucescu si a explicat ca, in ciuda intentiei sale, nu ii poate opri pe fanii Stelei sa protesteze impotriva patronului. "Nu pot sa ma duc la ei sa le pun leucoplast pe gura", a replicat Lacatus, care nu s-a aratat deranjat de comparatia pe care a facut-o Becali intre el si Olaroiu. "Este declaratia lui Gigi. Eu am discutat la el si se referea strict la conditiile financiare", a fost de parere antrenorul Stelei.

Partida FC Brasov-Steaua va avea loc duminica, de la ora 15:00, si nu va fi televizata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.