Sport 9 Martie 2009 14:50
Oficialii lui Dinamo Zagreb au anuntat, joi seara, ca Krunoslav Jurcic este noul antrenor al echipei, desi in cursul aceleiasi zile tehnicianul Ilija Loncarevic a fost instalat pe banca tehnica a campioanei en-titre din prima liga croata, informeaza NewsIn

Anuntul a fost facut public de catre presedintele Mirko Barisic, care a precizat ca intreaga conducere a votat in unanimitate numirea lui Juric in functia de antrenor al echipei.

Noul tehnician al lui Dinamo a pregatit ultima data pe Slaven Koprivnica, formatie alaturi de care in stagiunea 2007-2008 a terminat pe locul secund in campionat, realizand ce mai buna performanta din istoria clubului. Juric, in varsta de 39 de ani, este fost international croat si a participat alaturi de nationala tarii sale la Campionatul Mondial din 1998.

Joi dimineata, conducerea gruparii din Zagreb anunta ca Ilija Loncarevic fost instalat pe banca tehnica a campioanei en-titre, inlocuindu-l in functie pe Marijan Vlak. Acestuia din urma i s-a imputat ca a cedat locul de lider rivalei Hajduk Split, in fata careia Dinamo a pierdut cu scorul de 0-2 la finele lunii februarie.
Formatia din capitala Croatiei se afla in prezent pe pozitia secunda in campionat, unde dupa 20 de etape a adunat 42 de puncte, cu doua mai putin decat liderul Hajduk.

Altfel, conducerea lui Dinamo Zagreb a decis sa rezilieze contractele atacantilor Bosko Balaban si Tomislav Sokota, ambii fosti internationali croati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.