Sport 6 Martie 2009 23:46
Conducerea clubului CIP Deva a decis sa reactioneze dupa tratamentul la care au fost supusi oficialii si jucatorii, plus brigada de arbitri, in meciul pe care l-au sustinut la Odorheiu Secuiesc, in play-off-ul Ligii I de futsal.

Vicecampioana Romaniei a trimis ieri un memoriu Federatiei Romane de Fotbal, Asociatiei Presei Sportive si Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii.

Oficialii din Deva reclama comportamentul rasist si sovin al galeriei harghitene, care a scandat minute in sir "Tiganii! Tiganii!” la adresa lor si a arbitrilor.

"Galeria a continuat cu scandarile 'Romania, Romania', in timp ce acele persoane se aflau cu spatele la teren si faceau semne obscene. La acestea adaugam injuriile proliferate atat in limba romana, cat si maghiara, la adresa celor mai sus mentionati”, se arata in memoriul trimis de vicecampioana Romaniei la fotbal in sala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.