Sport 6 Martie 2009 23:31
Maria Olaru a fost exmatriculata de la ASE Bucuresti.

Satule de cantonamentele si competitiile istovitoare, campioanele olimpice de la gimnastica Simona Amanar, Maria Olaru, Andreea Raducan sau Catalina Ponor au optat ca, dupa retragerea din activitate, sa se dedice studiului. Absolvente ale Facultatii de Sport din cadrul Universitatii de Vest, atat Simona Amanar, cat si Maria Olaru au ramas sa predea in aceasta institutie.

"Sunt asistent la Universitatea din Timisoara. Predau gimnastica. Paralel predau gimnastica si la o gradinita, sunt vicepresedinte al Federatiei Romane de Gimnastica si fac parte si din Comisia de etica a Comitetului Olimpic Roman“, a declarat Simona Amanar.

Desi initial hotarase sa urmeze concomitent doua facultati, cea de Sport de la Timisoara, pe care a absolvit-o cu brio, si una de Relatii Economice la Bucuresti, Maria a fost nevoita sa renunte pe parcurs la cea de-a doua.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.