Sport 6 Martie 2009 23:29
Fosta formatie a lui Cosmin Olaroiu, Al Hilal, la care internationalul roman Mirel Radoi a fost eliminat in minutul 89 din cauza cumului de cartonase, a remizat, joi seara, pe terenul lui Al Shabab, scor 1-1, intr-un meci contand pentru etapa a 19-a din campionatul Arabiei Saudite.

Gazdele au deschis scorul in minutul 90, prin Muaath, insa formatia vizitatoare, condusa de pe banca de fostul secund al lui Olaroiu, Catalin Necula, a egalat un minut mai tarziu gratiei reusitei atacantului Al-Qahtani.

Al Hilal, la care Radoi a jucat titular pana in minutul 89, cand a primit al doilea cartonas galben, a irosit un penalty in minutul 18, prin suedezul Wilhemsson.

In urma acestui rezultat, fosta grupare a lui Cosmin Olaroiu a cedat primul loc in clsament rivalei Al-Ittihad, care, tot in etapa a 19-a, a trecut cu scorul de 2-0 de echipa pregatita de Ioan Andone, Al-Ittifaq.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.