Sport 6 Martie 2009 23:05
Antrenorul lui Real Madrid, Juande Ramos, a declarat, joi, ca echipa sa va avea doua meciuri foarte dificile contra lui Atletico, in Primera Division, si cu FC Liverpool, in Liga Campionilor, dar a precizat ca, impreuna cu jucatorii, va face tot posibilul sa castige ambele trofee, informeaza Marca.

"Intalnirea de sambata cu Atletico este foarte importanta pentru suporterii nostri. Ne asteapta un joc deosebit de greu pentru ca adversarul nostru are unul dintre cele mai bune atacuri din lume. Forlan, Aguero sau Simao sunt fotbalisti de clasa. Acest aspect nu trebuie sa ne surprinda, insa talentul este un lucru pe care nu il poti controla dinainte", a spus fostul antrenor al lui FC Sevilla si Tottenham.

Ramos a vorbit si despre returul cu FC Liverpool, din optimile Ligii Campionilor: "Partida de marti va fi o adevarata finala pentru noi. Suntem obligati sa mergem pe Anfield si sa castigam. Este foarte important ca jucatorii mei sa ramana la fel de concentrati pe intreaga durata a intalnirii. Vom lupta pana la ultima picatura de sange pentru atat pentru Liga Campionilor, cat si pentru campionat".

Real Madrid va primi sambata vizita concitadinei Atletico, in derby-ul etapei a 26-a din Primera Division. Trei zile mai tarziu, gruparea blanco va infrunta in deplasare pe FC Liverpool, intr-o partida contand pentru mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Campionilor.

In meciul tur, formatia britanica a invins cu scorul de 1-0.
Altfel, campioana en-titre a Spaniei a bifat sambata pe terenul lui Espanyol cel de-al 10 succes consecutiv in competitia interna, in timp ce viitoarea sa adversara, Atletico Madrid, a invins, duminica, liderul din Primera Division, FC Barcelona, scor 4-3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.