Sport 6 Martie 2009 23:02
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, ca antrenorul Marius Lacatus a semnat un nou contract cu Steaua si, in aceasta situatie, nu crede ca tehnicianul va dori sa plece la Al-Hilal, care l-a ofertat pentru a-l inlocui pe Cosmin Olaroiu.

Becali a explicat ca Lacatus i-a solicitat joi sa semneze un nou contract cu Steaua, iar el a acceptat, spunandu-i "sa treaca acolo ce vrea el". Patronul stelist a dezvaluit ca singura cerinta a lui Lacatus a fost o clauza prin care sa poata pleca in strainatate, daca are o oferta. "Eu i-am spus ca nu e nevoie de asa ceva, pentru ca eu il voi lasa sa plece. Era de acord sa plateasca daca reziliaza el contract, dar eu nu am nevoie de banii lui. Asa s-a intamplat si cu Protasov, cand trebuia sa plateasca niste bani pentru rezilierea contractului, dar nu i-am vrut eu", a specificat Becali la GSPTV.

Acesta a fost sceptic in privinta unei eventuale reveniri a lui Olaroiu la Steaua, insa a dat de inteles ca ar fi fericit daca s-ar intampla acest lucru. "E ca si cum m-ati intreba daca l-as vrea pe Drogba in locul lui Kapetanos. Chiar daca pleaca Lacatus, tot nu vine Olaroiu, pentru ca are o oferta mai mare", a fost de parere Becali.

La randul sau, Marius Lacatus a confirmat ca a semnat cu Steaua un nou contract, care este valabil pana in decembrie 2010. Totodata, acesta a confirmat ca a fost contactat de Al-Hilal prin intermediul unui impresar, insa a tinut sa precizeze ca nu a venit la Steaua pentru bani, si nici nu va pleca din motive financiare din Ghencea.

Un site arab a anuntat joi ca antrenorul Stelei, Marius Lacatus, este printre cei vizati sa il inlocuiasca pe Cosmin Olaroiu pe banca lui Al-Hilal.

Altfel, Becali a mai mentionat ca nu va vota ca Marian Iancu sa devina persona non-grata in cadrul unei eventuale Adunari Generale constitute pentru a decide acest lucru.

"Eu nu as vota impotriva nimanui. Eu nu-l suport pe Marian Iancu, dar Timisoara trebuie sa ii multumeasca pentru ce a facut la echipa. E foarte greu sa bagi bani in fotbal si sa nu-i mai vezi. Si pentru ce sa fie declarat persona non-grata? Ca l-a jignit pe Mircea Sandu? Asta nu e motiv", a spus Becali, care considera ca nici el nu ar putea fi declarat non-grata, deoarece majoritatea Adunarii ar vota in favoarea sa.

"Masina de vot nu functioneaza impotriva mea, impotriva lui Marian Iancu s-ar putea sa functioneze", a spus Becali, care a fost de parere ca singurii in stare sa voteze impotriva sa ar fi "Paszkany, Iancu, Porumboiu si probabil Bosanceanu".

In ceea ce priveste meciul Stelei de la Brasov, Becali a marturisit ca singurul arbitru pe care nu si-l doreste la centru este Sorin Corpodean. "Te fura pe fata. Pacat de el, ca ar fi talentat. Se jura si daca-l prinzi cu rata in gura, are un tupeu fantastic, ceva de neimaginat", a comentat Becali.

Steaua va intalni, duminica, de la ora 15:00, in deplasare, formatia FC Brasov, intr-un meci din cadrul etapei a 19-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.