Sport 6 Martie 2009 19:35
Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, joi, ca Dinamo este favorita certa la castigarea actualului campionat, despre care spune ca a devenit agresiv din cauza mirajului banilor din Liga Campionilor

"Cu siguranta, Dinamo este favorita certa. Este o echipa care are jucatori cu experienta, care stiu pentru ce au venit la Dinamo, si un portar de exceptie, care face cat o echipa. Un campionat se castiga in primul rand cu un portar", a declarat Mircea Lucescu, joi, la Sport.ro. Tot referitor la competitia interna din acest an, Lucescu a opinat: "Este un campionat foarte agresiv din cauza banilor. In plus, presedintii cluburilor vor o reintoarcere a banilor investiti".

Tehnicianul si-a exprimat regretul pentru faptul ca portarul dinamovist Bogdan Lobont a refuzat sa il insoteasca la Donetk, atunci cand el a preluat echipa ucraineana. "Eu am vrut sa-l iau la Donetk, atunci cand am venit aici, dar el m-a refuzat elegant, trimitandu-ma spre agentul lui. El l-am promovat si tot datorita mie a ajuns la Ajax, pentru ca eu i-am dat voie sa plece. Din pacate, recunostinta este o povara greu de purtat. Cred ca si el ar fi avut o cariera mai buna", a afirmat Lucescu.

Fostul antrenor al lui Inter l-a criticat pe Mourinho pentru declaratiile dure facute la adresa propriei sale echipei dupa infrangerea cu Sampdoria, din Cupa Italiei, scor 0-3. "Mourinho nu poate sa spuna ca nu are lot. Ca sunt cativa jucatori care n-au ce cauta la Inter e altceva", a spus Lucescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.