Sport 6 Martie 2009 17:28
Capitanul Rapidului, Vasile Maftei, a declarat, joi, ca giulestenii nu isi doresc ca echipa lor sa fie preluata de Gigi Becali, deoarece vor un patron care sa fie si sufleteste alaturi de ei, nu doar financiar

"Nu sunt de acord cu Maldarasanu, care a spus ca noi ne-am bucura daca Gigi Becali ar prelua Rapidul. Nu avem nevoie de un om ca Gigi Becali la Rapid. Important e ca la club sa ramana un om care sa puna suflet, dar care sa se si implice financiar", a spus Maftei, joi, in cadrul unei conferinte de presa, cu referire la declaratiile lui Gigi Becali, care a afirmat ca daca ar fi vandut Steaua, ar fi fost interesat de preluarea Rapidului.

In ceea ce priveste afirmatia atacantului Farului, Denis Alibec, care a spus ca il va ridiculiza in meciul direct, Maftei a mentionat: "Nu comentez, fiecare spune ce vrea. Eu, personal, vreau sa fac un meci bun, nu ma intereseaza ce spune adversarul".

Atacantul portughez Joao Paulo Pinto a declarat ca este pregatit sa evolueze impotriva gruparii constantene: "Sunt destui atacanti la echipa, nu se poate spune ca presiunea a scazut. Eu ma simt bine, sunt pregatit, dar Rada si Manea stiu mai bine cine va juca titular".

Rapid va intalni Farul, pe teren propriu, vineri, de la ora 20:45, intr-un meci din cadrul etapei a 19-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.