Sport 6 Martie 2009 16:22
Antrenorul Rapidului, Marian Rada, a declarat astazi ca nu exista vreo echipa in Romania care sa nu se teama de formatia sa, chiar daca aceasta traverseaza o perioada delicata din punct de vedere financiar

"Credeti ca e vreo echipa in Romania care sa nu se teama de Rapid? Suntem un club cu traditie si orice s-ar intampla aici, suntem o echipa de temut pentru oricine", a spus Rada in cadrul unei conferinte de presa, relateaza NewsIn.

Tehnicianul considera ca meciul cu Farul, din etapa viitoare, va fi unul dificil, mai ales ca nu poate conta pe aportul a trei jucatori, Grigore, Raduta si Joao Paulo Andrade, toti suspendati. Prezenta lui Ovidiu Herea este incerta, el fiind in imposibilitatea de a se pregati in primele trei zile ale acestei saptamani din cauza unei raceli.

Intrebat cum il va ajuta pe Maftei sa nu fie ridiculizat de atacantul Farului Alibec, asa cum acesta a amenintat, Rada a replicat: "Vasile e un jucator cu multa rutina, cu multe campionate in spate, nu trebuie sa imi fac eu probleme in aceasta privinta, chiar daca si-a schimbat postul. Parca joaca mai bine fundas dreapta decat central".

Rada nu s-a aratat deranjat de o eventuala plecare a lui Marius Constantin: "Daca sunt oferte pentru doi, maximum trei jucatori, o sa le onoram pentru ca trebuie sa salvam clubul. Apoi ne descurcam noi cu cei care raman".

Directorul tehnic, Nicolae Manea, considera ca jocul cu Farul este foarte important, deoarece giulestenii trebuie sa continue cu o victorie: "Ne intereseaza foarte mult acest joc, ar fi pacat sa nu reusim sa il castigam. Toate echipele care vin in Giulesti vor sa castige, dar noi vrem sa continuam cu o victorie acest inceput de retur. Baietii sunt pregatiti, cum au evoluat la Bistrita o vor face si acum. Pentru ei e important sa depaseasca aceste probleme financiare ale clubului".

In ceea ce priveste declaratiile celor de la Farul, care au spus ca Rapidul nu mai este o echipa la fel de puternica precum in tur, Manea a afirmat: "E problema lor ce declara, dar Rapid a ramas la fel de puternica. In afara lui Boya, cei care au plecat nu erau oameni de baza la echipa. E prematur sa vorbim despre favorite la titlu, a trecut doar o etapa. Ati vazut ca in tur, cand a venit Peseiro, lumea era convinsa ca ii omoram pe toti, si nu a fost asa".

Rapid va intalni Farul, pe teren propriu, vineri, de la ora 20:45, intr-un meci din cadrul etapei a 19-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.