Sport 6 Martie 2009 12:30
Atacantul brazilian Ronaldo a evoluat 23 de minute in meciul dintre Corinthians si Itumbiara, scor 2-0, in Cupa Braziliei, dar jucatorul s-a suparat la finalul partidei, fiind lovit din greseala de unul dintre microfoane, potrivit NewsIn

Ronaldo, in varsta de 32 de ani, a lipsit de pe teren aproape 13 luni, si a fost laudat de antrenorul echipei pentru evolutia pe care a avut-o. "A avut un debut foarte bun, s-a miscat bine si a reusit si cateva driblinguri", a spus tehnicianul Mano Menezes.

Revenirea lui Ronaldo a fost marcata si de un incident petrecut dupa finalul partidei, cand Ronaldo a fost lovit destul de puternic in ochi de un microfon, dupa ce zeci de reporteri si cameramani s-au grabit sa-i ia primele declaratii.

Jucatorul s-a suparat si a plecat de la stadion fara sa mai dea declaratii presei.
Ronaldo s-a accidentat in luna februarie a anului trecut, cand si-a rupt un tendon la genunchiul stang dupa ce a jucat pentru AC Milan in meciul cu Livorno, din Serie A. La scurt timp dupa accidentare a plecat de la formatia italiana, iar in decembrie a semnat cu Corinhians.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.