Sport 5 Martie 2009 00:39
Federatia Romana de Fotbal va cheltui nu mai putin de 400.000 de euro pentru festivitatile dedicate sarbatorii centenarului acestei institutii.

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine, aceasta este deviza lui Mircea Sandu, care nu vrea sa tina cont de criza economica si tine mortis sa-si impresioneze oaspetii. In schimb, acesta s-a dezlantuit la adresa lui Marian Iancu, propunand Comitetului Executiv sa-l declare persona nongrata.

In luna mai, la Bucuresti vor fi prezente cele mai mari personalitati ale fotbalului mondial, inclusiv presedintii FIFA si UEFA, Sepp Blatter si Michel Platini. Sarbatorirea centenarului FRF se doreste un eveniment de mare amploare, cheltuielile alocate din bugetul Federatiei fiind pe masura.

Fara sa tina seama de efectele crizei economice, conducerea de la Casa Fotbalului doreste sa-i impresioneze pe oaspetii de peste hotare prin fastul manifestarilor.

"Pe 12 mai vom celebra centenarul FRF, eveniment pentru care am alocat suma de 400.000 de euro. Vor fi prezenti oameni din arta care sunt cunoscuti atat pe plan intern, cat si international. Va fi un spectacol cu lasere, iar numarul de persoane invitate va fi de peste 600. Vor fi angrenate trei hoteluri plus Palatul Parlamentului, in special Sala Unirea. Bugetul este de aproximativ 400.000 de euro, bani pentru cazare, transport, masa, chirie, cadouri, efecte artistice, jocuri de lumini si lasere. Vom organiza si o conferinta cand se apropie evenimentul, pentru a anunta programul celor trei zile“, a declarat Sandu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.