Sport 5 Martie 2009 00:02
Antrenorul secund al echipei FC Braov, Cristian Petre, a fcut infarct la antrenamentul de miercuri i a fost transfortat la spital, unde a fost operat, iar acum se afl n afara oricrui pericol, transmite corespondentul NewsIn.

Tehnicianului i s-a facut rau si, dupa ce i-a fost acordat primul ajutor de medicul echipei, a fost transportat la spital.

Medicul lui FC Brasov, Gheorghe Popa, a explicat ca acestuia i-a fost implantat un stent, printr-o interventie chirurgicala, si va necesita 7 zile de spitalizare:

"Petre Cristian a suferit un infarct miocardic acut. Medicii de la Spitalul Judetean au intervenit prompt, acordandu-i primele ingrijiri vitale, ulterior fiind tranportat la o clinica de chirurgie cardio-vasculara. S-a intervenit chirurgical si i s-a implantat un stent. Acum se afla in afara oricarui pericol si va ramane in spital circa sapte zile".

Antrenorul secund Cristian Petre a venit la FC Brasov in urma cu un an si jumatate, odata cu tehnicianul Razvan Lucescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.