Sport 5 Martie 2009 23:57
Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a fost suspendat un joc si amendat cu 3.200 de lei, miercuri, de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal si nu va putea sta pe banca tehnica la meciul cu FC Brasov, din etapa a 19-a a Ligii I.

El a fost sanctionat pentru cuvintele injurioase adresate arbitrului Ovidiu Hategan la sfarsitul partidei de pe teren propriu cu FC Vaslui, incheiata la egalitate, scor 1-1.

Tot suspendari de o etapa au primit si jucatorii Josh Mitchell (Universitatea Craiova) si Juan Toja (Steaua), care au fost penalizati si cu cate 700 de lei. Mitchell a fost suspendat pentru cartonasul rosu primit in meciul cu Poli Iasi, in timp ce Toja a fost eliminat si el in meciul Steaua-FC Vaslui.

Un alt caz analizat a fost cel al patronului echipei FC Timisoara, Marian Iancu. Acesta a fost sanctionat cu 9 luni suspendare si 300.000 lei penalitate sportiva, in urma declaratiilor calomnioase facute in mass-media la adresa presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu. In plus, Marian Iancu a fost sanctionat cu 10 luni suspendare si cu 300.000 lei penalitate sportiva, in urma declaratiilor calomnioase facute in mass-media la adresa Federatiei Romane de Fotbal si a presedintelui FRF Mircea Sandu. Astfel, in total, oficialul timisorenilor a fost suspendat 19 luni si amendat cu 600.000 de lei.

Tot in urma sedintei de miercuri, s-a luat act de retragerea din campionatul Ligii a III-a, seria a 3-a, a echipei SC FC Progresul Bucuresti II, in timp ce echipa CS Inter-Gaz Bucuresti a fost exclusa din campionatul Ligii a III-a, seria a 2-a, din cauza a doua neprogramari (etapele 17 si 18).

O alta decizie a fost omologarea jocului UTA - FCM Targu-Mures cu scorul de 3-0 in favoarea echipei oaspete, deoarece formatia gazda a fost sanctionata cu neprogramarea la jocurile oficiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.