Publicatia franceza "Twelve" a pus in circulatie o petitie care va putea fi semnata de persoanele care vor ca echipa Liverpool, castigatoarea Ligii Campionilor, sa poata participa si la editia 2005/2006 a competitiei. "Vreau ca Liverpool sa isi apere pe teren cel de-al cincilea titlu de campioana europeana a cluburilor. Ii cer Comitetului executiv al UEFA ca pe 17 iunie, cand va avea loc urmatoarea sa reuniune, la Manchester, sa invite echipa FC Liverpool sa participe la editia 2005/2006 a Ligii Campionilor", se propune in petitia numita "Apelul din 17 iunie".

Publicatia franceza a promis ca aceasta petitie va ajunge la UEFA, pe 14 iunie, pentru a putea fi vazuta de Comitetul executiv, pe 17 iunie. Lansata la sfarsitul saptamanii trecute, la Paris, petitia a fost semnata de o mie de persoane in doua zile. Numeroase personalitati, printre care si presedintele UEFA, Lennart Johansson, si presedintele Comitetului de Organizare al Cupei Mondiale din 2006, Franz Beckenbauer, si-au manifestat sustinerea fata de participarea lui Liverpool in Liga Campionilor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.