Sport 5 Martie 2009 12:25
Capitanul Stelei, Sorin Ghionea, a declarat miercuri agentiei NewsIn ca, in ciuda remizei cu FC Vaslui, evolutia colegilor sai ii da dreptul sa spere ca echipa va avea forta sa se lupte pana la final pentru castigarea campionatului

"Egalul cu Vasluiul nu a diminuat sansele Stelei la titlu. Avem o echipa suficient de puternica pentru a castiga acest campionat, important este sa nu renuntam", a spus Ghionea.

Fundasul a mai afirmat ca stelistii si-au dorit foarte mult victoria in meciul cu moldovenii: "Este pacat ca nu am obtinut-o. Ne-am dorit foarte mult sa castigam si am avut multe ocazii. Vasluiul s-a aparat timp de 80 de minute. Am remarcat evolutia Stelei si consider ca meritam victoria".

Jucatorul Stelei a descris si momentele pe care le-a trait in timpul partidei de vinerea trecuta din postura de capitan al Stelei: "Nu este primul meci in care sunt capitanul Stelei. Sunt obisnuit cu aceasta postura. In ceea ce-l priveste pe Mirel, el este un jucator important si absenta lui se va simti oricand. Trebuie sa mergem insa inainte fara el".

Ghionea s-a referit si la meciul cu FC Brasov, pe care nu il considera decisiv pentru revenirea echipei in zona podiumului. "Nu este un meci capital, insa este foarte important. O victorie ne-ar da un moral bun pentru restul partidelor", a spus fundasul. Acesta a precizat ca va fi apt pentru partida ardelenii, intrucat se simte bine dupa lovitura primita in meciul cu FC Vaslui, care i-a provocat un traumatism facial la nivelul fosei orbitale.
Fundasul ros-albastrilor a vorbit despre conflictul dintre suporterii Stelei si Gigi Becali: "Sper sa se rezolve intr-un final si sa ajunga la un numitor comun. Mi-as dori sa pot aplana acest conflict, dar este greu sa controlezi o masa de oameni. Noi ne dorim sa-i avem alaturi".

In incheiere, Sorin Ghionea s-a referit si la o eventuala plecare a sa din Ghencea la finalul returului: "Daca va fi o oferta concreta, o voi analiza si voi da un raspuns atunci. Pentru moment, imi doresc sa castig titlul cu Steaua".

Steaua va intalni in deplasare pe FC Brasov, duminica, de la ora 15:00, in etapa a 19-a a Ligii I. Inaintea acestei partide echipa din Ghencea ocupa locul 6 in clasament, cu 30 de puncte, la 8 puncte distanta de liderul Dinamo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.