Sport 4 Martie 2009 23:19
Arbitrul care a defavorizat clar Universitatea Craiova la Iasi, eliminand gratuit un jucator in minutul 22 si refuzand un penalty clar in finalul intalnirii, a primit nota de trecere din partea observatorului, iar seful CCA i-a luat apararea, justificand cu clasicul "au fost faze grele".

Cel mai contestat arbitru roman al ultimilor ani a intrat din nou in atentia presei, dupa prestatia care a semanat a executie de vineri, de la Iasi.

Atunci, "centralul" din Alba Iulia a lasat Craiova in zece oameni in minutul 22, cand i-a aratat al doilea cartonas galben lui Mittchel la o faza care nu impunea acest lucru. Mai mult, in minutul 88 al meciului, Corpodean a refuzat oltenilor un penalty extrem de clar, la o interventie in careu asupra lui C. Tanasa, iar Iasiul s-a impus cu 1-0.

Ca de obicei, controversatul arbitru, creditat chiar cu sanse mari sa preia postul de presedinte al CCA din vara, a fost acoperit de actualul sef al arbitrilor, cu complicitatea observatorului Gheorghe Moise. "Am nota lui Corpodean, care i-a fost acordata dupa meciul de la Iasi, insa nu o pot face publica. Este nota de trecere! Sincer, nu stiu daca multumeste sau daca supara pe cineva nota arbitrului sau, eventual, retinerea lui de la delegari", a explicat Gheorghe Constantin, seful CCA.

"Fazele lui Corpodean sunt grele, ma refer la eliminare si la acea tragere de tricou din ultimul minut. Normal, este o greseala acolo! Celelalte doua faze sunt grele si, daca am analiza de fiecare data cum se intampla, din fotoliu, e in mod sigur mai usor", a spus Costica "Valcea".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.