Sport 4 Martie 2009 17:15
Omul de afaceri Ionut Negoita, care a anuntat in urma cu o luna ca negociaza cu George Copos preluarea Rapidului, a declarat, marti, agentiei NewsIn, ca se teme ca actionarul giulestenilor s-a folosit de el pentru a obtine alte avantaje, in fata suporterilor sau a altui eventual cumparator

"Eu nu pot sa ma rog de Copos, nu se face asa ceva. Cu cat trece timpul, incep sa cred ca intentia de vanzare a clubului este un bluf, ca sa nu zic o vrajeala. Am vorbit ultima data cu Copos in urma cu doua saptamani, cand a ramas sa imi trimita niste documente, pe care nu le-am primit nici pana acum. Nu erau documente care necesitau un timp indelungat de procesare, ci niste bilanturi si situatii contabile care trebuiau doar puse in fax sau pe mail si expediate", a spus Negoita.

Acesta considera ca George Copos nu a intentionat niciodata sa vanda clubul: "Din moment ce nu am primit acele documente, inseamna ca nu se vrea vanzarea clubului. Inainte sa il contactez pe Copos, i-am cerut sfatul lui Dumitru Dragomir, l-am intrebat daca e bine sa iau Rapidul. Mi-a zis ca fac foarte bine, dar nu crede ca George Copos va vinde clubul. Atunci nu l-am crezut, dar acum ii dau dreptate. Vad ca in fotbalul romanesc se poarta bluful, cred ca si eu am fost victima unuia in acest caz".

Intrebat ce crede ca l-a determinat pe Copos sa renunte la negocieri, Negoita a raspuns: "Poate s-a speriat de faptul ca am venit cu o oferta concreta si a fost prea aproape de despartirea de clubul sau, poate ca a incercat sa ma determine sa investesc inainte ca lucrurile sa fie clare, sa bag bani in ceva ce nu e al meu, cum a facut Taher, iar cand a vazut ca nu sunt dispus a abandonat pista Negoita".

Ionut Negoita a declarat la 7 februarie ca s-a intalnit cu George Copos, cu care a ajuns la un acord privind preluarea Rapidului, insa asteapta rezultatele unui audit financiar si ca patronul giulestenilor sa rezolve problema cu Fathi Taher. Intre timp, iordanianul a anuntat ca nu mai doreste sa investeasca la un club precum este Rapid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.