Sport 4 Martie 2009 13:56
Partida dintre FC Brasov si Steaua, ce se va disputa duminica, de la ora 15:00, nu va mai fi televizata de GSP TV, principalul motiv fiind cel al schimbarii datei de disputare a meciului, a declarat marti pentru NewsIn directorul postului, Radu Naum

"In data de 12 februarie clubul FC Brasov a trimis o adresa catre LPF si catre toti cei interesati, adica si catre noi, prin care comunicau ca nocturna poate fi pusa in functiune inca din etapa a 18-a. In consecinta, Liga Profesionista a programat meciul pentru vineri, iar noi am intocmit o schema, care tine de mai multe aspecte, tehnice, economice, si asa mai departe. Apoi, in data de 26 februarie FC Brasov a anuntat ca nocturna nu mai merge si va fi pusa in functiune abia dupa data de 15 martie, asa ca liga a mutat meciul duminica. Am trimis si noi o scrisoare catre LPF si am vrut sa vedem daca putem sa modificam acea schema pe care o facusem initial, dar nu s-a putut, asa ca meciul nu va fi televizat", a explicat Radu Naum.

Directorul GSP TV a mai spus ca postul de televiziune planifica televizarile cu mai mult timp inainte si nu poate face modificari in functie de schimbarile mai mult sau mai putin justificate care apar in programarea meciurilor: "Asa cum am mai spus, aveam o schema bine pusa la punct, era practic batuta in cuie. Sunt unele mijloace tehnice pe care trebuie sa le inchiriem, lucram pe baza unor contracte si nu putem sa le schimbam sau sa le incheiem in functie de anumite probleme ale cluburilor. Asta a fost situatia".

Presedintele echipei FC Brasov, Dinu Gheorghe, a declarat, marti, pentru NewsIn, ca nu era la curent cu decizia postului de televiziune, dar acest lucru nu afecteaza foarte mult echipa antrenata de Razvan Lucescu. "Eu stiam ca meciul o sa fie pe GSP TV, dar daca nu e, sa ne anunte si pe noi mai repede poate dam toate biletele. Si daca nu e transmis, nu o sa avem probleme cu banii sau ceva, pentru ca grila e aceeasi indiferent daca se transmit sau nu jocurile noastre", a spus oficialul formatiei ardelene.

Partida dintre FC Brasov si Steaua se va disputa duminica, de la ora 15:00 si va conta pentru etapa a 19-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.