Sport 4 Martie 2009 13:42
Nationala de cricket a statului Sri Lanka a fost atacata marti de un grup de barbati inarmati, in zona de est a orasului pakistanez, Lahore. Sase pakistanezi au fost ucisi si pana la sase jucatori au ajuns la spital raniti, in urma atacului asupra autocarului echipei.

Atacatorii inarmati cu grenade de mana si Kalashnikovuri au deschis focul asupra autocarului echipei in apropierea stadionului de cricket din Gaddafi, unde Pakistanul urma sa joace cu Sri Lanka. Sase persoane au murit in urma atacului, printre care si 5 politisti, afirma un oficial al administratiei locale.

Oficialii echipei sustin ca alti sase jucatori au fost raniti, alaturi de Paul Farbrace, antrenorul secund al echipei si Brenden Kurrupu, managerul echipei.

Oficialii pakistanezi acuza gruparea terorista Laskhar-e-Taiba, acelasi grup vinovat pentru atacul de anul trecut din Bombay, in care au murit 179 de persoane, dupa ce mai multi oameni inarmati au deschis focul in mai multe hoteluri de lux, dar si la gara principala, informeaza Al-Jazeera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.