Sport 3 Martie 2009 23:10
Tehnicianul de la Sahtior a fost impresionat de jocul "cainilor” in meciul cu Pandurii. O singura data in istoria clubului, Steaua a castigat campionatul revenind de pe pozitia a saptea a clasamentului.

Sahtior Donetk, formatia pregatita de Mircea Lucescu in Ucraina, se afla la 12 puncte de Dinamo Kiev, insa antrenorul roman tot mai spera ca ar putea sa-si treaca in palmares un nou titlu de campion.

Cand vine vorba despre Liga 1, lucrurile sunt clare pentru Lucescu.

"Dinamo e campioana“ - e parerea antrenorului de la Donetk dupa meciul castigat clar de echipa lui Mircea Rednic cu Pandurii duminica seara, scor 3-0, si victoria chinuita obtinuta de CFR Cluj, 1-0, cu CS Otopeni, o candidata la retrogradare. "Dinamo joaca cel mai bun fotbal si are si cei mai buni jucatori din Romania.

Sunt foarte greu de ajuns din urma. Razvan a jucat bine cu Brasovul la Urziceni. Egalul e bun pentru ei. Sper sa prinda UEFA la finalul campionatului“, a spus Mircea Lucescu la Sport.ro


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.