Sport 3 Martie 2009 23:00
AC Milan si LA Galaxy au ajuns, luni seara, la un acord in urma caruia internationalul englez David Beckham va evolua la echipa italiana pana la finalul stagiunii curente, desi imprumutul sau expira la data de 8 martie, sustine Gazzetta dello Sport.

Mijlocasul britanic in varsta de 33 de ani a fost cedat sub forma de imprumut la AC Milan la inceputul acestui an si, potrivit intelegerii initiale, urma sa se intoarca la formatia americana la 8 martie, data la care debuteaza sezonul in Major League Soccer (MLS).

In urma prestatiilor remarcabile pe care Beckham le-a avut in tricoul echipei antrenate de Carlo Ancelotti, oficialii clubului italian au anuntat ca intentioneaza sa-l transfere definitiv pe acesta. Mai mult, si fostul jucator al lui Real si Manchester si-a manifestat dorinta de a evolua si in viitor la gruparea milaneza pentru a avea in continuare sanse sa fie convocat in nationala Angliei.

Conducerea lui LA Galaxy a refuzat in urma cu cateva saptamani oferta pe care reprezentatii lui AC Milan au facut-o pentru transferul definitiv al lui Beckham. Potrivit presei din Peninsula, cele doua cluburi au ajuns acum la un consens in privinta tranzactiei, iar mijlocasul englez va ramane pe San Siro pana la finalul sezonului.

AC Milan se afla in prezent pe locul 3 in Serie A, la 12 puncte in spatele liderului Inter. Echipa patronata de Silvio Berlusconi mai pastreaza doar sanse teoretice la titlu si a fost eliminata atat din Cupa Italiei, cat si din Cupa UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.