Sport 3 Martie 2009 18:57
Presedintele CA al FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat luni ca seful FRF, Mircea Sandu, este "prost sau dobitoc", dupa ce acesta afirmase ca gruparea banateana nu a respectat procedura litigiului cu FIFA, in privinta penalizarii echipei cu sase puncte.

"Sandu e prost informat, dezinformat, prost sau dobitoc. Conform regulamentelor FIFA si UEFA pe cale de atac impotriva unor dispozitii poti alege Comisia FIFA sau TAS, iar noi am ales sa ne adresam celei de-a doua institutii", a spus Iancu la GSPTV.

Oficialul timisorean a precizat ca gruparea sa a informat FIFA despre modul in care va actiona. "Ii transmit lui Sandu ca FIFA a pierdut in fata noastra pentru ca TAS si-a stabilit competenta in acest caz si a alcatuit deja un complet de judecata. Presedintele FRF e rau-intentionat, nu aveti idee cat incearca FRF sa ne 'ajute'. Ne incrimineaza pe noi si se afla intr-o mare eroare. Cei de la FIFA au crezut ca noi am facut doar un apel, dar eu nu voi renunta", a completat Marian Iancu

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca gruparea alb-violeta nu a respectat procedurile in litigiul avut cu FIFA: "Timisoara a depus apel la FIFA, dar si la TAS, dar le-a fost respins pe motiv ca a fost tardiv si netaxat (...) Vreau ca Timisoara sa-si primeasca punctele inapoi".

Clubul FC Timisoara a fost sanctionat de FIFA cu 6 puncte in urma litigiului cu Claudio Zambon pentru palmares si culorile oficiale. In acest moment, FC Timisoara are 32 de puncte dupa 18 etape, insa daca ar primi cele 6 puncte inapoi, atunci ar urca pe prima pozitie, la egalitate cu Dinamo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.