Sport 3 Martie 2009 17:24
Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat astazi ca echipa patronata de Gigi Becali poate reveni in lupta pentru castigarea campionatului, asta desi gruparea din Ghencea se afla pe locul 6 in clasament, la 8 puncte de formatia pregatita de Mircea Rednic.

"Campionatul este lung, uitati-va la Barcelona cu Real Madrid, din 14 puncte au mai ramas 4. Daca nu o sa avem jucatori suspendati si accidentati, nu o sa avem probleme. Nu am exclus Steaua din lupta pentru titlu. Noi si cu Steaua plecam cu 1-0 de la cabine. Steaua este capabila oricand sa revina in lupta pentru titlu", a spus Borcea la GSPTV.

Oficialul dinamovist se felicita ca a reusit in aceasta iarna transferul mijlocasului N'Doye si spune ca senegalezul este un jucator mai valoros decat Ropotan, recent transferat la Dinamo Moscova: "N'Doye este un jucator care ne trebuie. Are o experienta mare si este peste Ropotan. Face si faza defensiva si pe cea ofensiva, pe cand Ropotan era doar un jucator de perspectiva".

Cristian Borcea a afirmat in incheiere ca mijlocasul Ianis Zicu nu va fi fortat in urmatoarele meciuri, pentru a nu-i recidiva problemele la genunchi: "Cel mai important transfer al lui Dinamo este revenirea lui Zicu. I-a fost foarte greu in perioada asta, el este un jucator de moral, dar pe cat este de valoros, pe atat este de timid. Am vorbit cu el si era foarte bucuros pentru primirea pe care fanii i-au facut-o, a fost foarte emotionant. Oamenii i-au inteles suferinta. In momentul de fata el nu poate duce un meci intreg, iar daca l-am forta i-am face rau".

Mijlocasul lui Dinamo, Ianis Zicu, a revenit pe teren intr-un meci oficial dupa aproximativ 11 luni, timp in care a absentat din cauza unei accidentari grave la genunchi. Acesta bifase ultimul sau meci la Dinamo pe 20 aprilie 2008, in etapa a 30-a, impotriva Unirii Urziceni, atunci cand a evoluat pe toata durata reprizei secunde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.