Sport 2 Martie 2009 00:09
Urziceniul a facut egal acasa, Timisoara a batut, dar a jucat prost, iar Steaua a inceput sa dea vina pe arbitri, ca nu mai castiga.

Sursa nesecata de polemici, scandaluri si desantate laude de sine, Liga I a inceput sa ofere spectacolul de primavara, mai putin atractiv in teren, dar dezvoltat aprins in spatele cortinei.

Echipele au pornit la o turatie mai mica decat au sfarsit turul de campionat, inclusiv Timisoara, a treia pe podium, care in ciuda victoriei s-a chinuit serios si a fost multa vreme neputincioasa in fata Pitestiului.

"FC Arges este o formatie de mingicari, am castigat si cu noroc acest meci. Timisoara are forta de joc intiparita de fostul antrenor. Am avut o perioada confuza in repriza a doua”, a justificat antrenorul Gabi Balint sincopele din echipa sa, care multe etape de-acum incolo va trebui sa se descurrce fara doi jucatori de baza.

Dorin Goga a suferit in timpul meciului o fractura la piciorul stang, fundasul central Cisovski are tendinita, iar atacantul Winston Parks, care a determinat autogolul oaspetilor, este indisponibil o etapa din cauza unei contracturi musculare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.