Sport 2 Martie 2009 12:45
Becali, a declarat, sambata seara, ca in urma negocierilor cu israelianul Shon Mekyten pentru vanzarea clubului, cea mai tentanta oferta este cea de 30 de milioane de euro, dar numai in cazul in care el ar ramane patron, urmand sa dea un raspuns in urmatoarele zile.
"I-am spus ca Steaua nu e de vanzare, el mi-a oferit 50 de milioane de euro, dar eu i-am cerut 80. Daca a vazut ca nu ne intelegem a facut urmatoarea oferta, sa dea 30 de milioane pentru 50 la suta din actiuni, dar eu i-am cerut 50 de milioane pentru 49 la suta. Ma tenteaza ideea asta sa iau 30 de milioane de euro pentru 50 la suta, dar sa raman eu patron", a afirmat Gigi Becali, potrivit NewsIn.

Patronul Stelei a vorbit si despre motivele omului de afaceri israelian in implicarea sa in fotbal: "Pe el il intereseaza sa se asocieze cu mine pentru numele Stelei, ca sa isi faca imagine, ca are si el afaceri. Nu am fost eu de acord cu afacerea asta in doi, pentru ca ar putea sa apara cearta. Astazi m-a sunat si Lacatus, mi-a spus ca jucatorii plang ca vand Steaua si asta m-a impresionat".

Gigi Becali a negociat sambata seara vanzarea clubului din Ghencea cu omul de afaceri israelian Shon Mekyten, care a venit la resedinta patronului stelist impreuna cu politicianul Nati Meir, cel care l-a si adus in Romania.

"Eu cred ca pare de incredere fiindca are un bussines mare. Am zis sa il primesc din politete, din ospitalitate pentru ca suntem oameni. Nu voiam sa vand, dar m-am gandit pana la urma si mai bine iau un alt club cu 5 milioane de euro si demonstreza ca pot lua titlu", a declarat Becali intr-o interventie telefonica la GSP TV, adaugand ca israelianul nu a facut inca o oferta concreta, dar pretul de vanzare este de 80 de milioane de euro.

Becali: 'Vand Steaua daca primesc 80 de milioane de euro, dupa care iau Urziceniul si castig titlul'


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.