Sport 2 Martie 2009 12:22
Cosmin Olaroiu nu mai este antrenor la Al Hilal. Chiar daca sambata seara a luat parte la festivitatea organizata de echipa dupa castigarea Cupei Printului Mostenitor si anunta ca nu se pune problema plecarii, decizia federatiei saudite a ramas definitiva. Motivul este simplu: romanul s-a sters de transpiratie si apoi a aruncat tricoul pe care era imprimata poza printului.

Arunci poza printului si te trezesti cu interdictie la arabi. Cam asta a aflat Olaroiu sambata dimieneata, cand s-a trezit din somn. Nervosi din cale-afara ca romanul bate tot la Riyadh, sauditii au gasit motivul perfect sa scape de fostul antrenor al Stelei.

"Nu stiu nimic! Nici macar nu mai tin minte daca am aruncat tricoul. Stiu ca se doreste indepartarea mea de la echipa, insa in acest moment eu inca mai sunt antrenor la Al Hilal. Nu stiu daca o sa mai si raman", a declarat antrenorul.

REALITATEA.NET - Cosmin Olaroiu a fost demis irevocabil de la Al Hilal


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.