In opozitie cu granzii care joaca pentru calificarea in optimile Ligii Campionilor, ros-albastrii sunt pe locul 7 in topul celor mai slabe echipe.

Macar o echipa este scapata de griji pentru returul optimilor Ligii Campionilor, Bayern München putand alinia chiar echipa a doua in returul cu Sporting, fara sa-si puna in pericol calificarea in sferturi.

Victoria cu 5-0 de la Lisabona a semanat mai mult cu o revolta frusta decat cu un mars triumfal, uriasa diferenta fiind facuta in ultima jumatate de ora si pe fondul incercarilor de egalare ale lusitanilor.

Oricum, seara de miercuri a fost neagra pentru echipele latine, celelalte trei abordand, de asemenea, cu sansa a doua meciurile retur.

Lui Juve ii va fi foarte greu sa castige la doua goluri cu Chelsea, iar Realului si lui Villarreal sa castige in deplasare, pe doua dintre cele mai galagioase stadioane ale Europei, Anfield Road si Olimpic, din Atena.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.