Vicepresedintele clubului Dinamo, Vasile Turcu, a declarat pentru NewsIn, ca nu contesta valoarea internationalului Nicolae Dica, insa acesta nu ar avea loc in momentul de fata in echipa pregatita de Mircea Rednic.

"Sunt surprins de ce aud, nu s-a pus problema sa vina Dica la Dinamo. Dica este un jucator foarte valoros, dar unde sa joace acum la Dinamo? Asta ar insemna sa ii tinem pe margine pe Mitea, Zicu, Adrian Cristea sau Torje. Ce le facem acestor tineri? Dica e un jucator de care echipa nationala ar avea nevoie, dar Mircea Rednic nu ni l-a cerut. Trebuie sa dam drumul unui jucator ca sa poata sa vina Dica, dar in momentul de fata Rednic si-a facut deja echipa in amicale, nu mai are rost sa o dam acum peste cap", a spus Turcu.

In presa a aparut imformatia ca Nicolae Dica s-ar afla in atentia clubului Dinamo, care l-ar dori sub forma de imprumut pana la finalul sezonului, cu optiune de cumparare definitiva in vara.

Actionarul dinamovist s-a referit si la meciul pe care Dinamo il va disputa cu Pandurii in debutul returului: "Daca am ajuns sa ne fie frica si de Pandurii, inseamna ca am ajuns prea departe. Nu avem alta varianta decat victoria".

Vasile Turcu a precizat ca nu l-a atacat pe Mircea Sandu, si implicit Federatia Romana de Fotbal, in cazul Ilie Iordache: "Niciodata nu am adus jigniri Federatiei si lui Mircea Sandu. Noi, cei de la Dinamo, avem un mare respect fata de Mircea Sandu, Kassai si Ionut Lupescu. Noi ne mandrim cu ce a facut Mircea Sandu pentru fotbalul romanesc".

Presedintele Mircea Sandu a declarat ca actionarii dinamovisti trebuie sa probeze acuzatiile aduse oficialilor FRF in cazul Iordache, altfel acestia vor suporta consecintele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.