Mijlocasul ceh al formatiei Juventus Torino, Pavel Nedved, a afirmat ca vrea sa-si incheie activitatea la finalul sezonului, indiferent de evolutia din campionat a lui Juventus sau de o oferta de prelungire a contractului, informeaza editia online a Gazzetta dello Sport.

"Imi place sa joc, dar trebuie sa iau in considerare conditia mea fizica si mentala, si vreau sa le ofer tinerilor posibilitatea sa joace", a spus Nedved, care in 2003 a fost ales drept cel mai bun fotbalist din lume.

"Poate unii se gandesc ca sunt inca tanar, dar am aproape 37 de ani. Ma voi retrage la finalul sezonului, indiferent de cat de bine vom juca in Liga Campionilor sau Serie A. Decizia mea este una definitiva si nu ma voi razgandi. Este cel mai bun moment sa ma retrag", a adaugat mijlocasul lui Juventus, potrivit NewsIn.

Nedved a fost transferat la formatia italiana in 2001, fiind cumparat de la Lazio Roma contra sumei de 41 de milioane de euro. "Cel mai mult mi-ar placea sa-mi inchei cariera cu o victorie in Liga Campionilor. Am pierdut meciul contra lui Chelsea, dar orice se poate intampla in retur. O sa fie greu, dar nu imposibil", a mai spus cehul, care nu a jucat in finala Ligii Campionilor din 2003 din cauza faptului ca a fost suspendat.

"Nu am discutat cu cei de la Juventus nimic despre un nou contract sau o functie la club. Chiar si asa, cred ca se gandeau ca ma voi retrage. Am discutat mult cu sotia mea, si ea a ajuns sa fie obosita. Trebuie sa petrec mai mult timp cu familia, deoarece ea m-a sustinut atat de multi ani. Acum ma voi concentra asupra ultimelor luni, deoarece vreau sa joc foarte bine", a spus Pavel Nedved, care din 2006 a renuntat la nationala Cehiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.