Catalin Morosanu, care va lupta sambata in Gala K1 de la Budapesta, alaturi de Sebastian Ciobanu, a declarat miercuri ca il va invinge pe adversarul sau, turcul Musab Gulsari, pentru ca este mana dreapta a lui Stefan cel Mare si nu poate fi invins de un otoman.

"O sa-l sfaram pe turc, o sa-l bat crunt. Eu sunt mana dreapta a lui Stefan cel Mare si nu discut cu turcii, ii bat pe unde-i prind", a declarat Morosanu, citat de NewsIn.

Morosanu a luptat si anul trecut cu un sportiv turc, Erhan Deniz, pe care l-a invins.

La randul sau, Sebastian Ciobanu a declarat ca va face tot posibilul sa nu dezamageasca la prima sa participare intr-o piramida. "Sunt pregatit pentru aceasta gala, sunt puternic si rapid si sper sa ajung in finala si sa o castig. Sunt onorat ca reprezint Romania la Budapesta si imi doresc sa aduc trofeul acasa, la Iasi", a declarat Ciobanu.

Catalin Morosanu va lupta cu turcul Musab Gulsari, in cel de-al doilea super-fight al galei, denumit "Revansa turcilor", iar Sebastian Ciobanu se va bate in cadrul Piramidei de 8, cu favoritul gazdelor, ungurul Daniel Torok. In primul super-fight al galei vor lupta Alexei Ignashov (supranumit Scorpionul Rosu) si sarbul Dzevad Poturak, invingatorul lui Daniel Ghita din gala Local Kombat de la Buzau.

Finala piramidei va avea loc la Praga, iar castigatorul de la Budapesta se va califica pentru o gala de selectie care va avea loc in Japonia.

Promotorul pentru Europa al circuitului K1, Igor Iusko, a pus la punct incepand de anul acesta un sistem de gale K1 sub denumirea de Collizion. Acest sistem este format din 8 gale care o sa aiba loc in 8 tari din Europa: Ungaria, Turcia, Franta, Olanda, Croatia, Cehia, Italia si Romania. In ultima gala de la Praga se vor intalni castigatorii celor 7 Piramide si castigatorul de anul trecut, iar invingatorul va merge direct in marea finala de la Tokio.

Altfel, antrenorul celor doi sportivi de la Clubul Cotnari Scorpions Iasi, Mihai Constantin, a anuntat ca pugilista Corina Carlescu ar putea boxa in luna aprilie, in Germania, pentru titlul european la box profesionist, meciul urmand sa fie perfectat de presedintele FR Box, Rudel Obreja.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.